sâmbătă, 31 octombrie 2015

Primul meu book haul - Octombrie 2015 (Noutati in biblioteca mea)



Heii:) Primul meu primul meu book haul scris pe acest blog:) Luna aceasta  am reusit sa strang 7 carti :D

Deoarece Craciunul, iarna si frigul se apropie m-am gandit sa achizitionez o carte specifica lor., dar nu numai, ci si o carte pe care mi-m propus s-o citesc in vacanta de vara , la soare , pe plaja sau undeva la umbra in pat :))
(Daca ati citit ceva din ce v-am prezentat eu, lasati un comentariu mai jos:) )

                                         
JULIA QUINN










ELOISA JAMES

Născută: 1962, Minnesota, Statele Unite
Părinţi: Carol Bly, Robert Bly

Studii: Universitatea Harvard, Universitatea Oxford, Universitatea Yale







Născută16 decembrie 1954 (vârsta 60), Minneapolis, Minnesota, Statele Unite

StudiiMacalester CollegeUniversitatea din Minnesota









                            

Produs publicat in 2013 de Lira
Data aparitiei: Martie 2013
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 272


PREZENTARE:
In cursul vizitei anuale pe care o fac de Craciun in Scotia, la castelul aproape ruinat al excentricului lor unchi, vicontele de Rocheforte si varul sau, contele de Oakley, primesc niste cadouri cu totul aparte. Batranul Taran Ferguson, nerabdator sa-i vada insurati ca sa-si asigure succesiunea, a aparut pe neasteptate, insotit de oamenii sai, la un bal din vecinatate si a rapit patru domnite fermecatoare, dornice de maritis, dintre care mostenitorii sai sa-si poata alege mireasa. Viscolul care izoleaza castelul timp de cateva zile este un bun prilej ca intentiile cele mai onorabile sa faca loc unor ispite surprinzatoare si irezistibile. Povestile care se tes intre protagonisti va vor transpune intr-o lume stralucitoare si magica, plina de senzualitate, in care jocurile de culise vor avea un singur castigator - dragostea.
Julia QuinnEloisa James si Connie Brockway sunt trei dintre cele mai talentate autoare de romane de dragoste istorice, ale caror bestsellere vandute in zeci de milioane de exemplare s-au situat permanent in topurile New York Times.

( NU SE POT GASI IMAGINI CU AUTOAREA NANCY THAYER) :(


Produs publicat in 2013 de Lira
Data aparitiei: Iunie 2013
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 400

PREZENTARE:

La treizeci de ani, Charlotte Wheelright pare sa-si fi gasit in sfarsit pasiunea - o gradina cu produse organice pe insula Nantucket, pe domeniul bunicii ei Nona. Desi noua activitate ii aduce succes, cultivarea unei relatii mai profunde cu oamenii, mai ales cu vecinul ei Coop, pare a fi o sarcina mult mai dificila. 
Generozitatea Nonei fata de Charlotte provoaca o adevarata furtuna in familie, ingrijorata ca nepoata favorita ar putea mosteni mai mult decat ceilalti, asa ca reuniunea anuala la casa de pe insula devine prilej de tensiuni si intrigi. Este insa vara surprizelor, caci Nona are un secret care ii apasa sufletul de ani intregi, iar Helen, mama lui Charlotte, se confrunta cu o tradare care-i ameninta linistea sufleteasca si siguranta familiei. 
Reunind firele vietii a trei generatii de femei, fiecare aflata la o rascruce a vietii, romanul plin de optimism al lui Nancy Thayer ne arata ca, oriunde ne-ar purta cararile vietii, dragostea ne va arata mereu drumul spre casa.































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu